tisdag 27 oktober 2015

Danmark

Helgen inleddes med middag på en av Strögets uteserveringar
Vi "kulturade" oss på Statens Museum for Kunst
Avnjöt flera goda drycker...
...och vandrade omkring på det stämningsfulla Tivoliområdet
Och så besökte vi Rosenborgs (bilden) och Christiansborgs slott


Under många år bodde mina morföräldrar i Helsingborg. De hade en stor och vacker sekelskifteslägenhet med massor av fönster som vette ut över sundet. Jag älskade utsikten. Och jag älskade Danmark. Ofta tog vi färjan över till Helsingör. Köpte delikatesser och godis. Pratade med gladlynta och skrattande danskar, inklusive cigarrökande tanter, och så åt vi dansk pölse och grissvålar. Som jag minns det var det alltid sol. Och jag var fylld av frihetskänslor.

I helgen tog jag och mannen tåget till Köpenhamn. Färdades med X 2000 i 202 km/h. Hur snabbt och coolt är inte det?! Fast coolast är det att få vara med honom. Bara han och jag. I Danmark. 


Hoppas att ni mår väl!
KRAM

måndag 19 oktober 2015

Mjukt för hjärtat

Morgondimma vid Våtsjön
Lunch @ Naturens Hus
Rävgången
Hjälmaren






Helgen i bilder. Fina dagar med älskade ungar och man. Promenader, en konsert, firande och tårtätande. Fint för själen och mjukt för hjärtat.


Nu kör vi ny arbetsvecka.
Ta hand om er!
KRAM

onsdag 14 oktober 2015

Ovärderlig

En ny ljuslykta, Kastenhelmi sand
Helgfrukost

Hej Hopp onsdag! Bilderna är från helgens söndagsfrukost. På vardagsmornarna käkas det knäckemacka och yoghurt. Det är inte lika nice.

Under eftermiddagen blev det en långpromenad med Bettan. Det var trivsamt. Jag känner mig otroligt tacksam som har så fina vänner. Ibland är det svårt att räcka till men vetskapen att de/ni finns, oavsett tid och rum, är ovärderlig. Mycket kärlek på det hörrni!


Väl mött alla fina!
KRAM
   

fredag 9 oktober 2015

Slapparhjärnan

Ekologisk choklad
(Instagram)

Freeeeedag! Hur skönt är inte det?! Jag och Smulan har startat fredagsmyset med chokladätande och den HÄR låten. Snart bär det iväg för lite helginköp och sedan ska jag däcka i soffan. Jag älskar visserligen mitt jobb men att få aktivera helghjärnan, det vill säga slapparhjärnan, känns otroligt skönt! 


Allt gott till er!
KRAM