söndag 9 februari 2014

Choklad- och apelsintårta

Choklad- och apelsintårta
(Vetemjölsfri havrebotten)


Idag har vi söndagsfikat. Det kändes extra välbehövligt eftersom hela dagen, mer eller mindre, har regnat bort. Som efterrätt bakade vi därför en himmelskt god och kaloririk choklad- och apelsintårta. Grundreceptet hittar ni HÄRDen enda skillnaden är att dagens chokladsmörkräm var smaksatt med rivet apelsinskal och att garneringen bestod av apelsiner och jordgubbar. 


Önskar er en fin söndagkväll 
och en god start på den 
nya veckan!
KRAM
     

4 kommentarer:

  1. Ja, trista dagar måste förgyllas med något! T ex denna läckra tårta. Jag har gjort den tidigare när du visat den och nu blev jag påmind igen.
    Hoppas du får en riktigt fin vecka, vännen, så särdeles vackert väder ska det tydligen inte bli .... men det är ju längre dagar nu och det är trevligt!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Jädrar vad du frestar oss hela tiden. Den ser helt magisk ut.
    Ha en skön och härlig måndag
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  3. Så god den tårtan ser ut. Du har ett gott öga för det vackra.

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  4. Tack den tar jag :) Skojar...du serverar alltid så underbara bilder på finfina tårtor och dukningar :) Kram Anna

    SvaraRadera