söndag 17 januari 2010

Underbar helg med goda vänner!

<3
Vackert stileben hemma hos min kära vän


Är precis hemkommen från en underbar vistelse hos våra kära vänner i Västerås! Medan jag, Nora, Ida och Doris besökte Annika och hennes barn (mannen var på bordtennisturnering), passade Johan och Herman på att hälsa på Ella och Lasse! :)

Eftersom jag inte gjort annat än att plugga den senaste veckan, var det här precis vad jag behövde! Som alltid när vi besöker familjen Ö/N bjöds det under helgen på massor av god mat, gott vin och en hel del glada skratt! Vi hade det alldels utomordentligt finfint och lördagskvällen avslutades inte förrän en bra bit efter midnatt!

Den här gången passade jag på att fotografera "lite" när vi var där. Det blev väl en trehundra bilder, :P och idag tänkte jag visa ett par av dem för er! Även Annika har en stark förkärlek för den vita, romantiska inredningsstilen och min väninna är otroligt duktig både då det gäller att inreda och att göra det mysigt och hemtrevligt. Deras hem är underbart vackert och vi trivs precis lika bra där som i deras mysiga lilla stuga i Sundbyholm! We love you all, darling!Hänger i köket


Köksfönstret


I vardagsrummet


Underbar ljusstake


I sovrummet


Melkers rum


Annika och hennes fars babyskor, bedårande söta!


Ha en fin vecka och allt gott till er!

Kram!3 kommentarer:

Annika sa...

Tack själv min bästa kompis!!!! Vad fina kort du har tagit, man kan inte tro att det är mitt hem!!!! Kramis till er alla!!!!!

Ida sa...

Du har verkligen ett vackerhem Annika!! Det var en supermysig helg!!
Det här var du värld mamma efter all pluggandet!!
<3 <3

maria sa...

Puss på er!!!! <3 <3 <3