torsdag 12 december 2013

Om julen och en obeskrivligt fin julklapp

Julkulor och hyacinter
Fler hyacinter


Tolv dagar kvar till jul. Och vi längtar efter ledigheten. Särskilt Smulan som nästan ägnar all sin fritid åt att plugga. Ibland får vi bromsa, i rädsla för att hon ska bränna ut sig.

Men vi gläds också. Över fler, väldigt fina besked kring en dotters neurologiska undersökningar. Inga nya förändringar eller försämrade symptom. Det är en obeskrivligt fin julklapp. 

Och julandet då. Jodå hyacinterna har slagit ut och några julkulor har hamnat på vägghyllan i vardagsrummet. Resten väntar vi med. Här pyntas hemmet och granen dagen innan dopparedagen. Precis som när jag var barn.Ta hand om er!
KRAM

4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad skönt att din dotters undersökning gav positiva besked, en bättre julklapp kan man inte få. Det är nog många som ser fram emot julledighet, det är lite tröttigt den här tiden på året. Önskar dig en fin Luciadag!
Kram,
Regina

~ Eva ~ sa...

Gott att höra att eran dotters hälsa inte försämrats, ett sånt besked är precis som du säger, en obeskrivligt fin julklapp ♥

Så jättefint hyacintfoto.
Alla andra också här.
Så milda, och ändå så färgstarka i sina berättelser. Alltid.

Kramen från Eva

Vardag och flärd sa...

Raraste, förstår att dotterns problem orsakar ständig oro men kanske ni kan slappna av lite nu. Det finns inget som ger så mycket oro som barns och barnbarns sjukdomar.
Vackra bilder visar du! Men snälla du, kan du ha hyacinter utan att få allergi?? Här är det också sparsmakat med pynt men lite mer blir det till jul, mest blommor och ljus.
Önskar dig en härlig och glad helg!
Kramar Eva

Mina drömmars hus sa...

Vilken fin julklapp!!!
Så vackert du pyntat.
Önskar dig en riktigt mysig helg
kram
AC