torsdag 3 juli 2014

Vi har firat

Idas coleslaw
Tillbehören

Födelsedagstårtan
Blomsterdekorationen

Tårtan fylldes med massor av jordgubbar, grädde och vaniljkräm


Hej torsdag. Vi har firat mannens födelsedag. Det var både supergott och fint. Bland annat åt vi Idas coleslaw. Den är jätteenkel att göra och receptet hittar ni nedan.  


Idas coleslaw 
10-12 portioner

Ingredienser (ungefärliga mått och mängder)
1/2 normalstort vitkålshuvud 
2 normalstora morötter
1 stor rödlök
3 dl turkisk yoghurt
1 dl majonnäs
salt, peppar och salladskrydda efter tycke och smak

Gör så här
Riv vitkålen, rödlöken och morötterna i en skål. Häll i yoghurten och majonnäsen och tillsätt kryddorna. Blanda och låt stå i någon timme. Portionera upp din coleslaw och garnera gärna med något vackert. Ät och njut!


Ta hand om er!
KRAM

1 kommentar:

Vardag och flärd sa...

Det måste vara en fröjd att sitta vid ert matbord, allt är så vackert och ser så fantastiskt gott ut med vackra dekorationer!

Nu, vännen, önskar jag dig en fin helg och kanske lite sommarvärme!
Kramar Eva