söndag 15 februari 2015

Lite om Alla Hjärtans Dag


Lördagens frukost

Ett litet paket
Välkomstdricka hos Ida
Vacker middagsdukning
Älskar korten
En nyklippt och fin Ida


Det här med Alla Hjärtans Dag... ja, jag vet inte vad jag ska tänka egentligen. Att tillägna en dag åt kärleksfulla handlingar är väl rätt ok. Samtidigt kan jag tycka att det ligger ett större värde i att uppmärksamma och uppskatta varandra i vardagen. Jag ser omsorg och kärlek som ett alla-dagar-om-året-projekt. Inte som en alla-hjärtans-dag-handling. Fast det ena utesluter väl inte det andra och jag tycker ju om att få göra tillvaron lite festlig. Så vi gör ju det. Firar lite extra. Men inte med några dyra paket utan mer med god mat och tillsammanstid. För det är jag tacksam.


Snart blir det söndagsmiddag.
Sedan soffläge och film.
Fin kväll till er!
KRAM


4 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Så vackra dukningar! Det är så roligt att göra fint, det gjorde jag idag när barnen skulle komma på middag med sin familjer. Men en liten Arvid och en liten William ändrade snart på mormors/farmors dukning, det gör inte ett dugg ... Vi firar inte alla hjärtans dag och liknande utan vi tar hand om varann när vi kan träffas, känner att sådana dagar är lite för kommersiella.
Rara, fina du, jag hoppas du får en riktigt bra vecka!
Kramar Eva

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vacker dukning och fina paket! Klart att man ska bry sig om och ge kärlek varje dag...att uppmärksamma detta endast en speciell dag är på både gott och ont.
Kram,
Regina

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej Maria och tack fina du för dina tänkvärda och rara hälsningar du lämnar hos mej. - Nej jag har inte hört någon fler som haft problem med att kommentera. Hoppas det bara var tillfälligt, men jag vet hur irriterad man blir när allt man skrivit bara försvinner !
Du är en mästare på att duka till fest och att äta frukost hos dej måste vara en härlig upplevelse !
Visst är det viktigt att glädjas och kunna njuta även av vardagarna...Livet består av betydligt fler dagar än helgdagar !
Njuter som alltid av dina fantastiska bilder som visar oss !
Stor kram !
/Anneli

LyckligaPraliner sa...

Du kan se det fina i det enkla. Fast egentligen är det ju det största. För det är inte stora dyrbara saker och händelser som är mest betydelsefull och störst. Det är det du menar som är det. Jag menar, du tar till vara på det ni har, förvaltar det och får det att växa. Ungefär så. Alla dagar kan vara alla hjärtans dag. Det är ju upp till oss själva hur mycket pengar vi lägger på såna dagar. Och det är nog jobbigt att känna att det måste köpas och vara så mycket då. Lite extra uppmärksamhet och omtanke känns fint. Våra barn tycker om när vi firar lite såna dagar. Vara tillsammans, äta och må gott räcker långt. Och ni verkar ha det så bra tillsammans.

Kram ♥