lördag 23 januari 2010

Romantiskt vitt och lite spets...

I den här klänningen är min morfar och många andra i min släkt döpt!


Genom åren har inredningsstilarna och färgvalen varierat... När jag var ung tonåring älskade jag verkligen rosa. TV, bord, stolar, tavelramar, textilier, ja allt gick i rosa! Då jag var tjugo tyckte jag att aprikos kändes mer vuxet och när jag fyllde trettio övergick jag till att gilla murriga röda och bruna kulörer... Nu är det vitt, vitt, vitt med inslag av de ljusa och milda färgerna som ligger mig varmast om hjärtat!



Tomma toarullar som ingen orkar slänga....


När vi renoverade badrummet för några år sedan gick min käre make med på att det skulle bli ett vitt, romantiskt och väldigt ljust badrum! :) Det är jag otroligt glad över!



Vackra ting i badrummet


I dag har vi grejat lite i Noras rum! Hon har bland annat fått ett nytt skrivbord och en ny bokhylla! I hennes rum är det allt annat än ljust och romantiskt.... Smulan gillar den lite mer tuffa stilen och här går färgerna i svart, ljung och lite, lite vitt! :)
Nu återstår lite styling, men när allt är klart ska jag fotografera och lägga ut ett par bilder!

Nej nu ska jag mysa lite med mina kära! Tidigare i kväll var Ida och hennes lilla familj här och vi har umgåtts och ätit gott! Det är alltid lika mysigt att ha dem här!


Ha en fortsatt bra helg och var rädda om er!
Kram

2 kommentarer:

Ida sa...

Gud vilka fina kort det blir med kameran!! Ni har det så fantastiskt fint hemma! Specigellt med den romantiska färgen vitt ;)
Det kommer bli så fint i Noras rum, det rummet har ett specigellt plats i mitt hjärtat. Det är nästan mitt favoritrum i erat hus.
Tack så för en trevlig kväll, vi hade det så mysigt!

Maria sa...

Tack själv! <3 <3 <3 Nu hoppas vi på att Kajsa kommer snart så att vi får mysa med henne, eventuellt Daniel, med!!! <3 <3 <3