söndag 30 maj 2010

Kalas hela dagen!

*

Grattis älskade Nora

Vilken fin söndag vi har haft! Här har kalasats och firats hela dagen lång då vår "lilla" Smula fyller 13 år idag!!! :)))



Vi var flera som bakade till festligheterna

Just nu är det väldigt intensivt i skolan och jag hinner inte med så mycket annat än att sitta fastklistrad vid böckerna.... Men den fjärde börjar sommaren på riktigt och då ska jag bara vara lat och onyttig i flera dagar! ;)

Jag hoppas att ni har haft det bra och att ni får en riktigt fin start på den nya veckan!!! :)))

Kram

söndag 23 maj 2010

Sköna Pingst



Underbar Lavendel på vardagsrumsbordet


I helgen har vi haft det riktigt bra, trots att barnen varit lite småhängiga och jag varit tvungen att plugga inför tentan! :P


Rosa blomster lite varstans i hemmet


I gårkväll hade vi en mysig stund ute på altanen och Herman bjöd på sin hembakade krusbärspaj! Den smakade smaskens och avnjöts tillsammans med vispgrädde och kaffe! :)


Inspiration


Idag har Nora pysslat och sytt på sin Tildadocka. Själv har jag ägnat mig åt att studera barn och olika typer av mentala avvikelser. Som belöning för att jag pluggat "så duktigt" har jag tagit små miniraster och bläddrat i den underbara boken Tildas Landsted......

Jag hoppas att ni har haft en fin och skön helg!!!! :) Jag vill även passa på att tacka för de rara kommentarerna som jag fått under veckan! Att ni tittar in här gör mig jätteglad!!!


Önskar er en trivsam start på veckan och hoppas att ni är rädda om er!

Kram

lördag 15 maj 2010

Bättre envis än ingen vilja alls....


Att få små envisa barn att sova middag kan vara svårt...... Lilla Dorisen är för det mesta väldigt envis och har hon bestämt sig för att vara vaken.... ja då är hon det! :)



Här försöker Ida få lilla gumman att vila lite...... men hur det gick, kan ni ju gissa.... :P


Önskar er en fortsatt fin och skön helg!
Kram

tisdag 11 maj 2010

Att känna glädje


I morse när jag kom ut var det så där härligt friskt i luften och det luktade vår och nyklippt gräs! :)


Naturen längs med vägen var fullkomligt översållad av vitsippor och jag tror aldrig tidigare att jag varit så medveten om hur vacker denna blomsterprakt är! Samtidigt slog det mig hur hemskt det måste vara att inte ha förmågan att kunna känna lycka eller livsglädje......


Som avslutande kurs den här terminen läser vi klinisk psykologi. Bland de hälsotillstånd som bearbetas ingår olika typer av depressioner och hur dessa påverkar den mänskliga kroppen.... Teorierna är ju många gällande detta tillstånd, men en sak är tydlig, att vara ledsen och orkeslös tär verkligen på den fysiska och mentala hälsan....

Så var snälla mot er själva, lyssna till vad kroppen har att säga och var inte rädda för att be om hjälp om ni känner att ni inte orkar!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kram

fredag 7 maj 2010

Äntligen helg!

*


Önskar alla fina människor en skön och trivsam helg!

söndag 2 maj 2010

Underbart är "gott" och gott är det att äta


Godaste smörgåsen


I lördags morse bjöds det på underbar frukost hos våra fina vänner! :) Bordet var dukat med massor av läckerbitar och det var fantastiskt gott och trevligt! Särskilt Johan uppskattade detta, då det alltid är han som fixar frukosten här hemma! :)))


Vita ranunkler på trappen


Som vanligt hade vi det jättetrevligt och som alltid hade Annika pysslat både inne och ute, så att hemmet kändes välkomnande och mysigt!


Vitt och zink


Just nu sitter min man på ett plan över Atlanten..... medan vi andra befinner oss här hemma. Här skiner som tur är solen och vi ska snart bege oss till Ida och Joel, dit vi är bjudna på lite mysigt söndagsfika!


Ha det gott denna söndag!

Kram