torsdag 13 september 2012

Älskade höstbarn

Aningens höst i köket


Idag skiner solen. Precis så som den gjorde för 13 år sedan. Den där dagen då vi en månad för tidigt blev föräldrar till världens finaste son. Ett måndags- och tillika höstbarn.

Graviditeten hade varit komplicerad. Efter hotande förtidsbörd, en operation och ständig medicinering fick han äntligen komma. Snabbt gick det. Ett plopp och sedan var han här. Hos oss. Världens mest underbara Herman.

Nu är han tonåring. Bra mycket längre än sin mor. Spelar klarinett och tränar karate gör han. Men allra helst vill han sitta vid datorn och spela spel. Den tiden är förbi då det bästa han visste var att sitta och rita eller bygga lego. Han är inte liten längre, men han är fortfarande lika snäll, djurälskande, filosofisk och rolig. 

Så ikväll äter vi Hermans favoritmat och efter det gräddtårta. Lite höstpiff har det blivit i köket, för att göra det extra mysigt inför kvällens firande! GRATTIS ÄLSKADE ÄLSKADE SON!!!


KRAM
      


  

4 kommentarer:

KLydell sa...

Ja inte är han inte liten längre!! Men han kommer alltid att vara min älskade lillebror!

Tre Tanter sa...

Tre Tanter instämmer här i gratulationerna!

Kram.

Vardag och flärd sa...

Grattis till Herman och Grattis till dig som har en så fin son! Har ju sett bilder på honom och han är fin. Ja, ibland får man kämpa och utstå mycket för att få barn men det är det värt!
Ha en härlig kväll med Herman och alla andra!
Varma kramar
Eva

Anonym sa...

Grattis i efterskott till Herman!
Hoppas dagen var fin.
Kram Carina