onsdag 12 september 2012

Det är människorna

Lite annat som gör mig glad. Blommor. Nya pennor och några klämmor (GRANIT)


Jag har tänkt på det här med att bo. Att det är stor skillnad på att leva och att bo. Bo det gör man väl oftast någonstans. Men att leva, det förutsätter så mycket annat.

Under åren har vi vid ett par tillfällen haft möjlighet att flytta utomlands. Till länder långt bort. Länder som Chile och Australien. Och varje gång har vi konstaterat att vi inte vill. Att det visserligen kunde vara kul att lära känna en annan kontinent, nya människor, dess kultur och livsstil. Men att det samtidigt skulle innebära att vi skulle bo långt bort från den verklighet vi tycker om att leva i.

Jag trivs nämligen med tanken att vi kan träffa våra nära och kära närhelst tillfälle och lust sammanfaller. Jag gläds över att vi lever bland människor som berikar vår tillvaro. Att vi bor här för att det känns bra att leva här. Att det finns människor jag inte vill vara förutan. Dem och lite annat med såklart. :) 


FIN ONSDAG!
Här blåser höstvindarna. 
Ibland skiner solen!
KRAM

3 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Hemmakär kan man säga! Jag tänker ofta på att jag är så glad för att jag har mina kära inte alltför långt bort så man lätt kan träffas. Men visst vore det intressant att leva i en annan miljö för en tid - men inte utan de mina. Vi har det bra!
Kram på dig kloka rara vän!
Eva

Vita små hjärtan sa...

Jag är precis som du. Vill helst vara där de och det finns som jag tycker om!
Ha en fin höstdag!
Kram Agnetha

KLydell sa...

Man ska alltid göra det som känns bäst, och hemma är alltid hemma :) <3