söndag 21 oktober 2012

Fint

Fina festligheter hos Ida
Kajsas fina raggsockor
Äppelpajer
(Instagram)


Igår var det födelsedagsfest hos Ida och vi åt hemlagad sushi och rosa prinsesstårta. Makalöst gott var det. Och fint, på många sätt. Särskilt fint för att Kajsa var hemma och hälsade på. 

Och jag fick ett par väldigt fina raggsockor av Kajsa. Ett par som hon stickat i snirkliga och vackra mönster. Makalöst tjusiga och sköna på samma gång. Hon är så otroligt duktig på att både handarbeta och baka och det gör mig själaglad att hon finner nöje i dessa sysslor! 

Idag har hela familjen ätit höstgryta och äppelpaj och det har inte gjort så mycket att vädret är trist och att regnet aldrig någonsin vill ge med sig. 


Nu blir det mys i soffan  
Fin kväll till er!  
Kram

4 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Härliga raggisar och kalas är alltid uppskattat.Nu vill man gärna boa in sig med ljus och raggsockar. Ha det gott. Kram Anna

annika sa...

Verkar som att ni har haft det mysigt i helgen. Kul då alla barnen är hemma också. Hälsa Kajsa att jag gillade hennes raggsockor jättemycket...fint mönster och ljuvliga färger.

Kram

Vardag och flärd sa...

Så härligt, din Ida gör det så trevligt alltid verkar det som, och underbara sockor Kajsa stickat till dig, du kommer att ha glädje av dem. Dessutom är de vackra att bara titta på!
Ha nu en härlig vecka, kära du och blir det tråkigt och jobbigt ska du tänka tillbaka på den fina helgen du haft!
Kram Eva

Anonym sa...

Vilken fin helg ni har haft och vilka jättefina sockor.
Kram vännen
Carina