söndag 28 oktober 2012

Helgens bedrifter

Oredan som fick vara kvar

Words nedpräntade på papper

Lightshopping i form av 180 m garn
(Instagram)


Under de senaste veckorna har jag och mannen jobbat hårt för att bli bättre på att göra ingenting. Jag vet, jag brukar nämna detta. Om svårigheten i att inte vara produktiv och konsten i att bara vara... En bedrift kan jag tycka. Men det går framåt och vi lyckas faktiskt ganska så bra, mannen och jag. Som idag, då vi först tog en lång sovmorgon (gudaskönt), efterföljt av en sen frukost (snarare lunch) och därefter ganska så snart hamnade i det solbelysta gästrummets dagbädd vilket resulterade i en tupplur på en timma eller så. En fullkomligt underbar och livsnödvändig bedrift på flera sätt och vis! A Lovely day helt enkelt!

I går tillbringades större delen av dagen i city. Mannen befann sig på karatetävling under vilken han hjälpte till. Jag och tjejerna började lördagen med ett cafébesök och tillhörande lightshopping för att sedan sitta bänkade framför ett x antal karatematcher. Kvällen avslutades med en mycket lugn och trivsam filmkväll. Även det a lovely day! 


Jag hoppas att ni har haft
en fin och trivsam helg!
Kram
 ♥ 

5 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Vännen, jag tror ni lyckas ganska bra! Helgen var ju trivsam och en tupplur mitt på dagen låter så fullständigt rätt!
Låt nu kommande veckas kvällar fortsätta på samma vis!
Kramar Eva

annika sa...

Oj så skönt det där lät! Att bara vara och inte göra mer än att njuta. Jag skulle kunna det men mannen????

Ha fortsatt skönt

Kram

Annas röda stol sa...

Va skönt att bara vara och göra sånt man gillar.Jag tycker det ser mysigt ut i rummet " oredan som fick vara kvar" det ska synas att man trivs bland sina favoritprylar.Själv är jag morgonpigg och far gärna iväg på loppisar på lördan, när jag är ledig.Jag blir lite nyfiken på vad du ska hitta på med garnet det ser ut som trikågarn.Ha nu en fortsatt bra vecka. Kram Anna

Vita små hjärtan sa...

Härligt, mest bara softa.....
Själv har jag hållit på med massa hit och dit, men jag trivs med det......
Ha en fin måndag!
Kram Agnetha

creando sa...

Det låter som en helt fantastiskt välgörande dag! :)

Kramar