tisdag 28 januari 2014

Att vara någon

Kort från Mokkasin och IKEA
Inspirerande böcker
Träunderlägg köpt i Helsingfors
Uggla - Lagerhaus
Vas - present från en vän
Kökshyllan
På badrumsväggen
(Ikeaprint)


Idag gör jag utrymme för längtansfulla tankar. Tänker på hur viktiga de är, hur gärna jag vill bli bättre på att uppmärksamma och bära med mig dem. Varje dag. Varje timme. Och minut, om så behövs. Och så ägnar jag tid åt att lyssna när (en sjuk) Herman pratar tv-spel. Försöker att hänga med i redogörelser kring levels och utmaningar och fighter och allt det där som är betydelsefullt i en spelande tonårings hjärna. Det är nämligen också viktigt. Att få vara en del av barnens tankevärld. Att vara någon som de vill berätta för. Det är utan tvekan det viktigaste.

Åh ja, som ni märker har bilderna inte så mycket med texten att göra. Inte alls faktiskt och så får det bli idag.


Fin kväll till er!
KRAM
   

4 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Nog tycker jag ändå att dina bilder har med ditt inlägg att göra. Det är ju saker du tycker om. Sånt som säkert gör dig glad och nöjd. Kanske det du var längtansfull efter och kunde köpa el få. Och du visar att det behöver inte vara stora och dyrbara ting. Men helt klart är barnens tankevärld viktigast det är bara jag som börjar sväva ut och prata strunt. Jag förstår så väl vad du menar och du har så rätt.

Du låter både tacksam och lite tankfull i ditt inlägg.

Kram Ann-Louise

Vardag och flärd sa...

Maria, fina Maria, visst är det absolut det viktigaste att lyssna på sina barn och deras tankar och intressen, en dag klipps navelsträngen och de skapar ett eget liv och aldrig, aldrig att man ångrar att man lyssnat. Möjligen ångrar man att man inte lyssnat tillräckligt. Jag är övertygad om att du är en fantastisk mamma!
Och så visar du fina bilder!

Ta nu hand om Herman så han blir frisk och ta hand om dig själv också, rara du!
Kramar Eva

Anonym sa...

Visst är det så vännen, att lyssna och drömma är viktigt!
Hälsa Herman!
Kram Carina

Anonym sa...

Glömde säga, vackra bilder som alltid vännen.
C