fredag 11 april 2014

Om hjälpsamhet och orättvisor
Väninnan


Häromdagen fick jag veta att en av mina bästa vänner har ett fadderbarn. Det gjorde mig så ofantligt hjärteglad att just hon tyckte att det kändes viktigt. Jag tycker ju om den här vännen oavsett om hon bidrar eller inte, men just hjälpsamhet och engagemang kring andra är en väldigt fin egenskap tycker jag. Särskilt när det handlar om utsatta barn och deras välmående.

Något annat som gör mig hjärteglad är att jag igår fick tillbringa ett par timmar tillsammans med min lilla sötnosa. Att få vara en del av hennes liv är en väldigt fin förmån. Tänk att det finns far- och morföräldrar som inte bryr sig om sina barnbarn eller som särbehandlar och favoriserar bland barnen. Sådana orättvisor gör mig alldeles matt och jag har lovat mig själv att aldrig göra så.  


Nu tar jag helg!
Fin fredag 
till er!
KRAM
      

4 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Åhh suck..Vilken vacker bukett! Så där ljuvt vacker. Ja tänk att det finns de som inte bryr sig om sina barnbarn.. Jag vet flera.. Sen finns det ju också mor och farföräldrar det är lika bra att de håller sig borta. Så långt bort det bara går. Ibland är verkligen världen extra svår att begripa sig på.

Kram och trevlig helg! :)

Ann-Louise, som ska lägga sig i en renbäddad säng. Wihoo

Vardag och flärd sa...

I hjärtat finns plats för hur många som helst men ända frågade jag mig hur jag skulle kunna älska ännu ett barn lika mycket som Julia. Då sa min svärdotter: Eva, du har två barn och du gör aldrig skillnad, det gör du inte med barnbarnen heller. Jag älskar min svärdotter, det finns plats för henne också!
Maria, ditt hjärta är stort och jag är övertygad om att din familj känner det ständigt!
Njut av helgen, rara du!
Kramar Eva

~ Eva ~ sa...

Såå fina foton.
Och tänkvärda ord.

Tack för dina kärleksfulla, och omtänksamma rader hos mig Maria <3

Stor Kram
Eva

millandante sa...

Så fina bilder!! Och så fina tankar!!

Varm kram
Milla