måndag 27 oktober 2014

Sjuttio kvadratmeter

Utsikten
På köksväggen
En av söndagssysslorna


Helgen tillbringades i Göteborg. Vi var ett gäng som hjälpe Kajsa och Joakim att flytta så det har burits och konkats, packats upp och diskats, borrats och byggts ihop nya möbler. Och förutom att poppa musik och äta gott har vi även besökt diverse möbelvaruhus och förundrats över alla julsaker som redan kommit ut i handeln. Det här med julsaker i oktober, det är (enligt mig) inte klokt! Men allt annat har känts klokt och väldigt fint och nu bor Kajsa och hennes kärlek i en otroligt välplanerad och mysig lägenhet. Det är en sjuttio kvadratmeter stor bostad med breda fönster och en vacker utsikt, ett nyrenoverat badrum och femtiotalsluckor i köket! Vilken lycka! 

Nu ska jag skjutsa barn på höstlovsaktiviteter och sedan ska jag ta hand om nödvändigheter och en trist förkylning.


Hoppas att er helg
har varit fin!
KRAM


4 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Det är ju så roligt att hjälpa ungdomarna in i nytt boende! Utsikten ser man inte mycket av i regnvädret men jag förstår att de bor ganska högt.
Nu, vännen, ska du ta hand om din förkylning så du snart blir frisk! Gör en smoothie med lite ingefära, det kan vara bra.
Kramar Eva

Vardag och flärd sa...

Glömde säga att jag tycker det är roligt att du varit på Stoff och stil, det finns ju hur mycket som helst där och priserna är hyfsade. Kul!
Kramar Eva

Här är gudagott att vara ! sa...

Men vilken rolig och händelserik helg ni haft !
Att agera flytthjälp har man gjort ett antal gånger...Och flyttstädat desto fler !
- Julsakerna som finns i affärerna ser jag inte förrän i december...Jag kör med "tunnelseende" ;)
Ha det gott !
Kram / Anneli

LyckligaPraliner sa...

Ja..tänk när man flyttade till sin första lägenhet eller iaf till sitt första mer riktiga boende. Det var tider :) Deras lägenhet verkar ju underbar och de där skåpluckorna åhh. krya på dig från förkylningen fina du.

Kram ♥