fredag 24 april 2015

Extra

Fruktträden blommar
Ser ni vad som flyger där?
Aprilljuset hemma hos två kärlekar
En liten sjukling
Ovanför hennes sängJag försöker att fånga en bild där grenarna inte rör sig allt för mycket i vinden. Söker efter skärpan. Och det känns som jag lyckas ganska så bra. Både med skärpan i bilden och i det verkliga livet. Våren känns bra. Att det är fredag känns extra bra.


Finaste fredagen 
till er!
KRAM

3 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det där verkliga livet kräver en hel del må jag säga...det kan vara svårt att få till skärpan där, att saker lugnar ner sig så man kan se klart...just nu blåser det för mycket...
Så vackert med blommande fruktträd, träden här har bara bladknoppar än så länge.
Önskar dig en underbar fredag och helg!
Kram,
Regina

LyckligaPraliner sa...

Skärpan är inte lätt att få till ibland vare sig på bild eller i livet. Blir glad för din skull att du har det i båda, att det känns som så. Jag har haft sån huvudvärk i veckan så min skärpa har varit väldigt oskarp. bara varit hemma hela veckan. Bara korta svängar ut med hundarna. Ingen affär eller post heller.. ;)

Kram! ♥

Vardag och flärd sa...

Dina bilder är alltid så fina tycker jag, känns som du alltid lyckas! Och du lyckas i livet, du kämpar för det du tycker är viktigt. En god granne sa till mig när mamma gått bort att det är ansträngande att leva, och så är det, inget går på räls men vet man vad man vill så jobbar man på det.
Fina, fina vän, nu ska du jobba på att Dollan ska bli frisk och du ska ha en trivsam helg!
Kramar Eva