fredag 17 april 2015

Instabilder

Underbar köttfärspaj
Grillat
Ser ni chokladtårtan?
Första loppisbesöket i Karlskrona
Andra loppisbesöket i Rödeby

Mormors älsklingNågra instabilder på godsaker och lite annat fint. Maten och chokladtårtan bjöds vi på under påskhelgen. Min kära svägerska hade lagt ner mycket omsorg på att baka och laga vetemjölsfria rätter. Det värmer i hjärtat! Jag lovar att återkomma med recept på chokladtårtan, för den var sagolikt god!  

Nu ska jag ta kväll. Mannen har varit sjuk hela veckan. Igen. Och i soffan ligger en genomförkyld Smula. Själv är jag bara väldigt trött. 


 Fin fredagkväll 
till er!
KRAM
  

2 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Nu är det dags för mannen och Smulan att piggna till, det är din tur att bli lite ompysslad när det är helg. Inte kul att de är sjuka när man kan helgnjuta av vårvädret istället.
Godsaker fick ni alla fall under påskhelgen, ser fram emot receptet, här gillar vi att baka.
Ha en fin helg och gå ut och njut av våren, vännen!'
Kramar Eva

LyckligaPraliner sa...

Fy så jobbigt med alla dessa sjukor :( Jag tycker den här vintern har varit jobbig på det viset. Och så lång. Ja du har ju sett all snö vi har ännu.. Men när det väl startar går det ganska snabbt att det smälter och försvinner. Sambon kom precis in med två genomleriga hundar suck.. Ta hand om er och krya på sig din man och smula! Bara du inte blir sjuk du också.. Har läst mailet ♥

Kram!