tisdag 24 maj 2016

Jag har...

Vitaminer
En E-kolv!
Smulan vet vad hennes mamma gillar
Helgfrukost
En bukett från mannen
Trädgårdsgöra tillsammans med en liten kärlek
Bisses tomatplantor växer och frodas
Nya favoritmuggen
En annan helgfrukost
Den bortglömda pysselhörnan
Kollegor
Lunch med Åsa i Rosendals trädgård
Gårdagens huvudstad

Jag har en ledig dag. På riktigt! Under det gångna skolåret har jag jobbat mellan 50 och 60 timmar i veckan och ledigheten är välbehövlig. Att vara lärare har lärt mig massor och jag älskar det. Men nu är vårtröttheten påtaglig och jag längtar obeskrivligt mycket efter sommarlov och långsamma dagar. Jag ser fram emot att få mer tid för annat.

Under året har jag varit en sparsam bloggare och när tid ges lovar jag att det ska bli bättring. Med Instagram känns det lättare. Jag tar en bild, skriver några ord och sedan är det bara att publicera inlägget. Perfekt! Så jag bjuder på ett gäng bilder från mobilen.

Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på TV. Minns inte när det hände senast. Tidigare idag hade jag en kombinerad promenad- och lunchdate med Bettan och nu känner jag mig nöjd, glad och lagom mör i kroppen.


Lev väl!
KRAM

1 kommentar:

Vardag och flärd sa...

Nej, du får inte jobba så mycket! Det gjorde jag året om under flera år och det var inte bra, trots att jag älskar mitt jobb och mina kollegor. Nu har jag gått ner i tid och allt känns mycket bättre.
Dina frukostbilder är alltid sprängfulla med vitaminer, det är fint det. Fint också att trädgårdspyssla med din lilla hjälpreda!
Instagram är ju snabbt och lätt när tiden är knapp men jag gillar bloggen mer (när jag hinner).
Håll ut, snart får du sommarlov! Var rädd om dig, det är din omgivning som först märker när det är för mycket jobb och du inte mår riktigt bra (så var det för mig).
Kramar ♥ Eva