söndag 18 oktober 2009

Festhelg!I helgen har vi haft fullt upp med festligheter och firande!
Redan i fredags kom Kajsa och vi hade en trivsam dag tillsammans med Ida och Doris.
Under lördagen blev vi hembjudna till Ida och hennes familj, där vi spenderade en jättetrevlig kväll tillsammans med dem och de övriga medlemmarna i familjen Björkstrand!
Ida och Joel hade under dagen arbetat hårt med att laga mat, städa, duka och pynta i hemmet. Redan i hallen möttes vi av att det överallt stod levande ljus, vilket både var mysigt och välkomnande! På borden låg det vackra linnedukar och dukningen bestod av ett romantiskt porslin samt en blandning av diverse olika, både antika och nya vinglas. Det var såååå vackert! Maten var som vanligt jättegod och alla var nöjda och glada då kvällen rundades av! :)

Tack gumman för den gemytliga festen! <3

I morse tog Kajsa och jag en riktigt härlig långpromenad i det underbara höstvädret! Det var verkligen jätteskönt! Vi har även haft de yngre barnens farmor och farfar på besök för att fira att Herman fyllt 10-år och det blev en trevlig eftermiddag med tårta och mat!

Som en bra avslutning på denna helg ska jag nu sätta mig i soffan och slappa lite framför TV´n. I morgon drar en ny vecka igång och som vanligt är det full fart! För min del kommer emellertid den mesta av tiden att gå till att plugga.... och sakna Kajsa, som åkt ner till Göteborg! <3

Ha det nu så bra i veckan! Lev, andas och njut!
Kram <3

2 kommentarer:

Ida sa...

Tack själv kära mamma, det var supermysigt att ni kom! pusspuss

KLydell sa...

Det var så mysigt så!! Tack för allt!!! <3