onsdag 18 juli 2012

Lite mer av vad vi gör på semestern

Bland annat. Ett nymålat sängbord i ljuvligaste blått


Här har dagarna bestått i "hårt" arbete. Det har byggts, slipats, målats och tapetserats. En och en annan svordom har det blivit. Men mest har vi skrattat, både högt och inombords.


Sidenmålningar. Min mors 18-årspresentMöbler har burits och flyttats och det har rensats och städats bland bråten och ting. Nu värker kroppen... men själen känner vällust och förnöjsamhet. Det blir nog bra det här... när det blir färdigt!


I morgon tar vi ledigt och myser med (en) svägerska och småkusiner! Vi ska njuta sommaren och göra sådant som är lent och skonsamt för kroppen!


Jag hoppas att ni finner välbehag!
KRAM
 ♥ 

5 kommentarer:

annika sa...

Så ni jobbar på! Men visst är det en härlig känsla då man genomför sina planer. Bra att ni tar paus emellanåt. Här målas det på huset det som inte blev klart i höstas. Sen är det garaget kvar. Jag har en del möbler som ska få färg på sig också. Vi får se vad det blir :).

Ha en skön vilodag i morgon.

Kram

Anonym sa...

Oj oj vad ni har mycket på gång. Härligt när man känner "det blir nog bra det här".
Jag är verkligen glad att jag hittat din blogg, så vackra bilder att vila ögonen på och lagom med text med intressant innehåll. Toppen!!!
Kram
AC
(det enda jag inte gillar är ordverifieringen, så svårt att se vad det står)

Vardag och flärd sa...

Så skönt att ta ett rejält tag i hemmet och få lite förnyelse inför hösten! Det är gott att göra något annat än sitt vanlig arbete - i ditt fall allt läsande!
Ha nu en förträfflig dag med svägerskan och barnen, fina du!
Kramar Eva

KLydell sa...

Vad fint det blir! Nu förstår jag vad du menar att den liknar våran säng lite grann.. Men jag vill se mer! <3

Åke och Tanterna sa...

Ha en fantastiskt fin dag... Å jag som hade vilda planer på att ringa och bjuda Er på en "afternoooooon theeeee". *vinklar upp lillfingret lite och höjer tekoppen* Vi får ta det en annan dag.

*KRAMAR om`na*