torsdag 5 juli 2012

Solhatten på

Vid en bakgata i RethymnonIdag fortsätter livsnjuteriet... och jag tar min solhatt och mina solglasögon och sätter mig ute i trädgården och läser. Just nu, Svinhugg av Marianne Cedervall. Lättsam och lite smått underhållande är den.Rethymnons smala gränder. Massor av "krimskrams", precis så som det ska vara


Sommarledighet när den är som bäst. När man fortfarande gläds åt det trivsamma som varit (resor, fester och fina människor) och samtidigt njuter av det som är nu. Som sagt, nu tar jag min bok och min solhatt och går ut!
Makalöst fin torsdag önskar jag er!
Kram

5 kommentarer:

Ida sa...

Ljuvliga hattar!

Underbart är det att vara ute i M-berg och eran soliga trädgård!
Puss Puss♥

martinealison sa...

J'adore les chapeaux... J'en achète beaucoup, cependant je rencontre des problème avec les tailles qui débutent au 55 et ma tête fait du 53 !!! j'ai un petit pois !

Merci pour ces belles photos.
Gros bisous

Vardag och flärd sa...

Jag blir galen när jag ser alla hattar, jag kulle vilja ha hatt alltid, det är så himla snyggt! I stugan har jag flera stycken solhattar som hänger och i helgen hoppas jag få användning för någon!
Svinhugg ligger i min sommarhög, har läst hennes andra böcker.
Ha nu en riktigt fin helg!
Kramar Eva

KLydell sa...

Vad mysigt att kunna strosa runt och bara njuta!!
Puss lilla mamma <3

Åke och Tanterna sa...

Hejsan på andra sidan dungen.

Hoppas allt är bra med Er. Här har vi "dåligtväder-måste-göra-något-och-startar-renoveringsnojan". Om det inte blir bra väder i sommar kommer det bli MASSOR gjort här hemma.

*KRAMAR om`na*