söndag 9 december 2012

Att fylla sina förråd

Julstämning att fylla hjärtat med

Kolapuffar jag fyller frysen med
(Klickbar länk)


Det är under samvaron med nära och kära som jag fyller mina inre förråd. Under samtal när lyssnandet ges utrymme och det sagda får betydelse. Det är vid tillfällen när allvarsamheter blandas med skratt som kittlar i magen. När sådant som känns svårt inte nödvändigtvis gör ont. Det är under sådan samvaro som mitt inre fylls av finheter och bra-att-ha-känslor. Precis så som under gårdagens julfest.

Så det gör inget att jag är vimmelkantig av trötthet idag. För samtidigt är jag hjärtans glad. Gårdagens festligheter varade natten lång. Med vissa vänner tar liksom det trivsamma aldrig slut. Så idag har vi av förklarliga själ varit trötta. Men det gör som sagt inget. Ingenting alls. För jag har fyllt mina förråd med "gosaker". Både de inre och de som kan vara bra att fylla till jul. 


Jag hoppas att ni har haft
 det hjärtans bra!
Kram
 ♥ 

4 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Vännen, tänk vad fint det är att umgås med vänner, det lättar upp en trött och frusen själ, man tycker att problemen inte är så stora längre och man fylls av glädje! Det är fint!
Ha en fin luciavecka!
Kram Eva

Danskan sa...

Julbocken är så vacker som jag jobbar närmare Järntorget. Ser den så ofta när jag går på luncherna. :-P
Bra vecka i vintervädret!
Kram Danskan

Anonym sa...

Va skönt vännen att du fyllt på dina förråd. Tack för att dy fyller bloggen med gosaker.
Kram Carina

Elsa och Helena sa...

Det låter helt så trevligt det du beskriver. Tänk vad skratt och "högt i tak" med goda vänner betyder mycket. Ett av livets nödvändigheter:) KRAMAR Helena