söndag 30 december 2012

Fritt

Snöyra och vinterfint under 
våra dagar i huvudstaden

Torghandel och inköp av Amaryllis och raggsockor

Julafton och dukat för fest


Det var inte planerat det minsta lilla, men efter en minisemester i vår fina huvudstad föll det sig så, att jag inte kom mig för att sätta på datorn. Och jag tror att det var nödvändigt att få ha det så under julen. Att få leva datorfritt, skrivarfritt och internetfritt.

Så jag antar att jag inte är den bästa bloggvännen just nu. Men jag tillåter mig själv att få smyga undan lite. Njuta av högtider och skrattande tillsammans med fina människor. Vila under de dagar då jag inte skriver. Träna på att vara snäll och tolerant mot mig själv. Ge utrymme för orken att komma tillbaka. För jag är ganska trött nu och jag vill vara pigg inför vårens alla utmaningar.

Men jag hoppas att ni har det fint och trivsamt. Att ni får njuta och ha det gott under dessa dagar! Själv tänker jag fortsätta att ta det lugnt. Umgås med nära och kära. Äta söta godsaker. Se på tv-dokumentärer och läsa böcker som berör. Men framför allt ska jag leva fritt. Fritt från krav och inombords måsten.
Må så gott
och glöm inte 
att ta väl hand 
om er!

KRAM

7 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Fina bilder!! Du skriver underbart....Och visst ska vi leva fritt. Ha ett gott nytt år. Kram Anna

Anonym sa...

Jamen visst är det skönt att vila lite från dator och Internet.
Önskar dig ett helt underbart 2013
Kram
AC

Vardag och flärd sa...

Åh, fina vän, bloggen får absolut inte vara av tvång! Man ska blogga för att det är roligt. Fortsätt att njuta av dina kära och samla krafter inför kommande år!
Vår jul var nog den bästa sen barnen var små, vi hade så roligt och ALLA var här, så mycket kärlek och omtanke! Övriga dagar har varit lugna med lite vänner, jobb och vila. Idag ringde Julias föräldrar och ville komma men då hade vi redan bestämt att åka till min mamma, 94,5 år, och det känns viktigt, vi hade några fina timmar med henne och min minsta bror som också dök upp. Mamma var lycklig och vi var lyckliga.
Jag är inte heller någon flitig bloggare men det är inte så viktigt.
Kära vän, jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Varma kramar
Eva
PS. Tack för dina fina kommentarer!

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Men gullhjärta! Tack och tusen tack detsamma! En fång med Vilokramar och en önskan om ett riktigt bra år! Fyllt med härligheter!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är alltid så rofyllt att hälsa på här hos dig, alltid kan jag läsa kloka ord som jag försöker ta lärdom av. Så är det också med de fina kommentarer du lämnar hos mig. Tack!

Nu vill jag önska dig ett gott slut på det här året och ett riktigt Gott Nytt 2013!
Kram,
Regina

martinealison sa...

Merci pour tous ces jolis mots laissés sur mon blog et cette dernière belle publication qui sonne juste avant quelques heures de la nouvelle année...
Je te renouvelle mes voeux... Joyeuses fêtes avec les tiens...

Gros gros bisous et prends soin de toi.

Les photos sont magnifiques...

Åke och Tanterna sa...

Hejsan och innerligt tack för att Du finns.

Här blev det en lugn nyårsafton med tre trötta och proppmätta hundar. När de inte åt, sov de... precis som jag.

Hoppas Ni får ett fint 2013 och att vi snart kan sitta på bryggan.

*KRAMAR om*