tisdag 14 maj 2013

Vårblomster, skördade rabarber och annat

Första skörden från trädgårdslandet


Idag är det allt annat än "hej hopp tisdag". Vi kör en ny omgång med magsjukeelände och feber och har nu en dotter som är liggandes. Inte särskilt nice. Inte alls faktiskt.

Men vi har fruktträd som har börjat blomma och i söndags skördade vi de första rabarberna. Det blev en paj bakad på havregryn och smör (helt utan mjöl). Våren är fin på flera sätt.
Idag skiner solen lite försiktigt
Ta hand om er
KRAMPst... ni är några stycken som har lämnat kommentarer här inne, där länkningen till er blogg inte fungerar! Det vore kul om den gjorde det (man behöver godkänna den tjänsten) så att jag kan hitta till er!

8 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Men kära vän, så mycket magsjuka ni haft i familjen på senare tid, det måste vara påfrestande! Njutbara bilder visar du i alla fall!
Tack för dina ord om oro för barnen, jag försöker inte visa hur jag känner eller tjata på dem, de är ju vuxna och har sitt eget ansvar men det finns vissa tillfällen såsom svensexa då jag nästan kräks av oro. För övrigt har de visat med både studier, företag och egna barn att jag inte behöver vara orolig - men tankarna finns alltid hos dem.
Du rara, fina, jag hoppas magsjukeeländet tar slut hos er fort, fort!
Många kramar Eva

Anonym sa...

Nej men inte magsjuka. Stackars er.
Ljuvliga bilder, härligt med rabarber, dom gör sig riktigt bra på bild.
Nu håller jag tummarna för inge mera magsjuka.
Kram
AC

LyckligaPraliner sa...

Men nej! Fy för magsjuka! Era stackare. Ni har nog gjort bort det där eländet för många år framåt. Krya på er!

Vår rabarber har precis tittat fram under ett lager av snö. Den har inte växt nåt men snön är iaf borta. Det är gott att blanda rabarber och jordgubbar både i saft och paj :)

Kram Ann-Louise

Sirpa sa...

Hej! Hoppas din dotter kryar på sig snabbt! Rabarberpaj låter riktigt gott!
Önskar dig en skön kväll och en fin onsdag!
Kram Sirpa♥

Här är gudagott att vara! sa...

Magsjuka är verklig jobbigt :(
Hoppas verkligen att dottern piggnar till och att det försvinner för gott ! - Glad blir man däremot när man ser dina fantastiska foton på dom härliga rabarberna och dom vackra fruktträden ♥ !!!
Vårens första rabarberpaj är verkligen en höjdare !
Kram Anneli

Sirpa sa...

Hej igen! Det är helt okey att jag finns i din lista, bara roligt!
Önskar dig en trevlig torsdag!
Kram Sirpa♥

Husfrun sa...

Så fina bilder. Krya på er. Kram.

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma sa...

Vilka underbara bilder du tar. Och vad gott med rabarber paj, jag väntar fortfarande på mina, men snart kan jag nog skörda dem också.

Tänkte även be om hjälp. Hjälp oss vinna en resa till Legoland för mig och min dotter. Vi behöver alla röster vi kan få för att hålla oss kvar på listan och tävlingen avslutas vid midnatt idag 16/5. Vore verkligen snällt om du ville hjälpa oss. Vi behöver vara en av de 10 första för att vinna. Vill du hjälpa oss röstar du på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list
genom att klicka på +1 till höger om mitt namn.
Jag hoppas du vill hjälpa mig. Har även skrivit ett inlägg i bloggen om du vill läsa där först. http://lottizdays.blogg.se/2013/may/hjalp-snallaen-sista-gang-baraidag-avslutas-tavlingen.html
Dela också gärna med vänner för att hjälpa oss ännu mer.
Tack på förhand.