fredag 27 september 2013

Om idag och om ett par böcker


Härliga fredag! Idag ska jag äta långfrukost med min vän Karin. Och jag älskar verkligen våra "frukostmöten" vid köksbordet. Älskar när ätandet blandas med skratt, funderingar och diskussioner kring såväl bagatellartade som livsnödvändiga ting. Ikväll har jag dessutom en date med min man. Det ska bli väldigt, väldigt trivsamt.

Ovan finner du de senaste tillskotten i bokhyllan. URBAN VINTAGE, vilken är en ljuvlig bok med vackra vintageinredda hem. Och så Kaffe med Rån, som jag har hört ska vara underhållande och bra.


Finaste fredagen 
till er!
KRAM

 

5 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Härliga böcker! Kaffe med rån ligger i min hög och så vill jag läsa den som heter något med mormor, samma författare som skrev om Ove. Det är fint med böcker - och att läsa!
Trevligt med långfrukost med kär vän, det är sånt man ska unna sig!
Ha en fin date ikväll och hoppas din helg blir solig och avkopplande, rara du!
Kramar Eva
PS. Tack för din fina kommentar!

Anonym sa...

Önskar dig en riktigt härlig helg
Kram
AC

Gabriella sa...

Åh vilken härlig fredag! Bra start på helgen tycker jag:) Så mysigt att få bara vara med en vän, äta gott och prata en massa. Och en date med mannen lät inte dumt det heller:)
Kram

LyckligaPraliner sa...

Ahh två böcker som jag kikat på! Och "Kaffe med Rån" köpte jag :) Den andra avvaktar jag lite med.

Hoppas daten med din man blev toppen! Så romantiskt ;)

Kram Ann-Louise

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det låter som du hade en riktigt mysig inledning på helgen och jag hoppas att resten av helgen var lika bra. Trevligt med nya böcker också. Jag har en trave med böcker som jag köpte i början av sommaren, men jag har ingen aning om när jag ska hinna läsa dem. Idag tog jag ett par timmar till att städa sovrummet, annars jobbar jag sju dagar i veckan. Önskar dig en fin start på den nya veckan!
Kram,
Regina