söndag 16 mars 2014

Om det fina och fula

Hallon- och jordgubbssmoothie
(gjorda på frysta hallon, jordgubbar och Yoggi)
Energirik och god


I morse drack vi bärsmoothie och åt scones. Det var fint. Nu har vi en dotter som ligger och kräks. Det känns inte det minsta fint, det känns fult! Jag kan inte låta bli att fundera över om det möjligtvis beror på att vårt dricksvatten (länk) är kontaminerat av avloppsvatten (länk)... eller om det rör sig om en vanlig maginfluensa. Hoppas att era funderingar är finare!


Skön söndag 
till er!
KRAM 
 

6 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Denna eländiga magsjuka som bara går runt verkar aldrig ta slut! Lilla Julia har haft ett par omgångar och blev mager som en skrika och hennes mamma också, bara bebismagen som stack ut. Läste att oregano ska mota magsjuka så nu har jag alltid en kruka i köket och smakar på. Hoppas att ni övriga klarar er från eländet!
Frukt, bär och grönsakssmoothies är så gott, jag skulle kunna leva på det!
Ha en fin ny vecka, vännen, och vägra magsjuka!
Kramar Eva

Fröken Tindra sa...

Nej, men usch! Magsjuka är inte kul på något sätt alls. Hoppas att den går fort över!
Kram!

annika sa...

Vackra smoothies! Men inte kan man veta om vattnet är otjänligt eller inte....Konstigt att det kan hända att avloppsvatten kan komma ut i dricksvattnet......i stadens vattenreservoar . Nej det är inget kul och jag hoppas att Dottern snart är kry igen.

Kram
annika

Annas röda stol sa...

Ja fy för magsjuka!!!

LyckligaPraliner sa...

Ingenting du skriver är fult. Aldrig någonsin. Åhh era stackare...Kämpa emot magsjukan. Lämna in vattenprov om du misstänker något. Eller ring och de får kolla upp det. Annars har ni "bara" väldigt otur. Nej fy för magsjuka..förstår vad du menar med att det känns fult.

Kram du hjärtans fina.

Vardag och flärd sa...

Kära vän, så galet med vattnet! Måtte de få ordning på det fort, många kommer att bli sjuka annars!
Kramar kramar