torsdag 1 januari 2015

Så blev tjugohundrafjorton till tjugohundrafemton

Förrätt 
Räk- och pepparrotsröra med stenbitsrom
Huvudrätt
Ryggbiff med potatisgratäng och rödvinssky. Sockerärtor. Grönsallad och provensalska morötter.
Efterrätt
Fläderblomssorbet. Vit chokladpannacotta med hallon- och fläderblomsgelé toppad med passionsfrukt. Skivad jordgubbe och kladdkaka med vispgrädde.
Sötaste nyårsfirarna
Vacker bukett från käraste vännerna


Vi fick ett världsfint avslut på 2014 och en lika fin början på 2015. Tack älskade Annika, Anders och barn för en otroligt mysig och trivsam nyårshelg!!! 


Hoppas att ni som tittar in har haft en skön och behaglig nyårskväll!

God fortsättning!
KRAM
  

3 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Så det blev dessa läckerheter på den vackra dukningen! Maria, du måste vara en fantastisk kock som åstadkommer så mycket läckert för både gom och öga!
Fina du, jag hoppas att detta nya året blir riktigt fint för dig och de dina och inte alltför mycket tråkigt arbete utan också tid till förnöjsamhet!
Kramar Eva

Unknown sa...

Jag beundrar Dig som lagar så mycket gott, och som ger en sån ögonfröjd också.

Härhemma, är det tvärsom.
Mat, är mest ett måste bara, men nyårslaxen i ugnen var helt okej, och drömmen till kaffet efteråt var god :)

Redan den andra dagen på det nya året...tiden rusar...hoppas att Du har det härligt i dagen...här letar sig solen in i livsrummen, och ut över de isiga markerna...

Kramen ♥

Här är gudagott att vara ! sa...

Tur att jag var mätt när jag tittade in här till dej...Fantastiskt så gott det ser ut, och det var det säkert också !
Visst ser vi fram emot och hoppas på ett glädjerikt år !
Inga nyårslöften förutom att stanna upp varje dag och njuta över de man har.
Önskar dej en mysig helg !
Kram / Anneli