söndag 11 mars 2012

Att ligga lite före

Vår och färg i vårt hem


Jag har en längtan och ligger lite före... Istället för att hamna på efterkälken har jag, utan att jag riktigt förstår hur det har gått till, kommit på mig själv med att rent känslomässigt befinna mig i den kommande årstiden. Jag som aldrig brukar hänga med, utan vanligtvis förvånas över hur årstiderna växlar, har vårkänslor och tycker mig ana "detta underbara" överallt. Jag försöker att sansa mig lite, inte ta ut för mycket i förskott. Jag jobbar för att inte lura mig till att stressa före, utan att istället vara här och nu... Men det är svårt, för jag vill ha vår, precis som så många andra!Tids nog ska skärmen få tyll på sig...


I helgen var det meningen att vi skulle tapetsera, men vi var alldeles för trötta för det! Istället har jag och Smulan tagit det lugnt, sett på film och haft det trivsamt! :) Den nypimpade lampskärmsstommen som jag klätt med pastellfärgade tygremsor (och som sedan ska få tyll på sig) har emellertid kommit på plats! Den blev precis så där retrochick och "vårig" som det var tänkt! :)

Söndag idag och lovely söndag it is, för solen skiner och det ser ut att bli en vacker och fin "vårdag"! Jag hoppas att även ni får solsken och jag önskar alla rara och fina en makalöst trivsam söndag!


Ta hand om ER!
Kram

8 kommentarer:

Anna sa...

Vilken otroligt häftigt lampa!
Tummen upp från mig!

Gillar din blogg! Återkomme gärna!

Härligt hemma sa...

Lampskäremen är underbar!! Jag gjorde likadant med en lampskärm jag köpt på loppis men den blev inte sådär snygg. Men nu fick jag inspiration att göra om och göra rätt ;). Bilderna är jättevackra!! Känner igen det där med att vara före i tanken, vid jul så börjar jag fundera på våren :). Ha det så gott!!
KRAMAR Madeleine

Ida sa...

Jag älskar sådana skärmar... har ju en i hallen, så himla lovely! :)

Puss♥ puss♥ Snart blir det söndagsmys!!!

KNORKAN - Presenter & Inredning sa...

Varmt välkommen till Knorkan.se ♥
Presenter och heminredning för det lantliga hemmet.

Fröken Fräken sa...

Jättehärlig lampskärm!
Själv befinner jag mig nog alltid i våren/sommaren, helt enkelt för att det är enda sättet att ta sig igenom vintern.. man måste någonstans inom sig bevara bilden av en syrenberså!

Anonym sa...

Fint tjejen, du kan få till det!
Kram Carina

annika sa...

Du är påhittig du! Kul lampskärm....

Ja det blev en skön söndag utomhus med Malva.

Kram

Unknown sa...

Vilken kul lampskärm det blev. Tack för härlig inspiration!
Kram kram
Nelya