lördag 5 januari 2013

Lite fejk och annat som är viktigt

Mönstrade kuddar från IKEA och H&M Home

Syntetblommor

Finskorna

Fortfarande lite jul


Vi har fortfarande jul här. Men på den blåa stolen i sovrummet ligger ett par nya kuddar och på dem ett gäng blomsterstjälkar i syntet. Vi har varit på IKEA och fyndat billiga ljusslingor, fejkblommor och lite annat onödigt, men väldigt fint.

Egentligen är syntetblommor något av det fulaste jag vet. Men 9 kronor styck för en evighetsblomma kändes helt rätt. Jag tänker nämligen att dessa, tillsammans med en ärvd glaskupa innehållande syntetrosor, kan bli riktigt retrofint och charmigt.

För övrigt är lördagen lugn och jag har sysselsatt mig med att titta på svt-play. Kungliga juveler och Världens historia. Lättsamma och bra program! Och så har jag bestämt mig för att ett av mina nyårslöften ska bli att titta mer på TV. Ett viktigt och livsnödvändigt beslut.



Kram
Jag hoppas 
att ni mår väl! 
Om inte, så hoppas jag
snart att ni gör det!


4 kommentarer:

annika sa...

Visst är det härligt att se fram mot ljuset.
Fina kuddar!

Kram
annika

Annas röda stol sa...

Wow..Vilken färgsprakande samling fin fina kuddar och fejkblommorna...Jag gick på det. Kuddarna hade gärna fått bo hos mig. Ha en härlig Söndag. Kram Anna

Ewa`s Galleri sa...

Vilka härliga färger
Blir nog fint med blommorna i glaskupan
Fin blogg ska titta vidare

Vardag och flärd sa...

Emellanåt är det nödvändigt att handla lite färgglada ting att pigga upp hemmet och humöret med, vi måste ha glädje i inredningen! Och dina kuddar ger glädje, de är så fina!
Nu ska du ha det riktigt fint och hoppas du finner många fina TV-program (jag somnar efter en liten stund)!
Varmaste kramar!
Eva