onsdag 30 januari 2013

Så är dagen

Ikeas nya fina porslin
(Instagram)

 Färgglada blommor
(Instagram)


Idag är en sådan här dag. Jag är först med att vakna och hinner både kissa och tänka att det är ovanligt ljust ute, innan jag förstår att vi har försovit oss. Det är också en dag när Smulan cyklar omkull och slår huvudet i den isiga backen. En dag då vi diskuterar användandet av cykelhjälm och där föräldrarna och tonårsdottern inte är överens. Och så är det en dag då datorn kraschar, typ femtielva gånger och mamman i huset använder ord som skaver i känsliga öron. Men det är också en dag som består av blomsterköp och komplettering av porslin. En dag då jag trotsar min allergi och sätter nyinköpta tulpaner i vatten. Då jag och Ida äter glass och skriver ord och meningar som ska betyda något. Men kanske viktigast av allt är det en dag med löften, i vilka föräldrarna lovar att ha bättre koll på var varje barn befinner sig under kvällen. Ungefär så är dagen. 


Hoppas att ni har en fin dag!
KRAM

4 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Vilket fint inlägg! Trots allt elände som hänt tänker mamman på sånt som är fint och bra! Ikea-porslinet blir man glad av och av blommor! Men kan du verkligen ha primulor inne, får du inte allergi av dem?
Fotsätt nu din vecka i samma positiv tecken, raraste, snart är det hlg igen!
Kramar Eva

Annas röda stol sa...

Ja såna dagar finns! Men blommorna och Ikeas nya tallrikar är så snygga. Kram Anna

Vita små hjärtan sa...

Din dag verkade trots allt fin...
Ha en fin Torsdag!
Kram Agnetha

Husfrun sa...

Aj då, det är illa att försova sig, hela dagen blir liksom ett enda långt stressmoment trots att man ganska snart kommer i fas.
Hoppas hon inte slog sig för mycket.
Kram.