tisdag 8 januari 2013

Vardagskänslor och snölöshet

Idag är en sådan dag när vi återgå till vardagsbestyr och andra måsten. Och trots att vardagen har tagit vid, har jag lite svårt att släppa taget om storhelgernas behagliga och långsamma tillvaro. Övergången från stillsamt tempo till stress och press möts av inombords motstånd. Men jag vet ju att det är så det kan kännas efter en ledighet som har varit välbehövlig och otroligt skön.

Under gårdagen åkte jag och sonen och införskaffade ett par byxor och några tröjor. För en trettonårig kille som under några månader har vuxit dryga decimetern, är i stort behov av nya kläder. Själv fyndade jag en necessär. Jag tror att fina necessärer fungerar som uppiggande vitamininjektioner och därmed kan ses som livsnödvändiga under vinterdagar med regn och snölöshet. Att det därför är omöjligt att ha för många.  


Fin tisdagkväll 
till er!
Kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jamen jag klev över från söndag till måndag och svisch sa det så var jag igång, stress och ett högt tempo direkt. Jag som hade bestämt mig för att försöka att inte hamna i stressfällan igen.
Hoppas du orkar stå emot och kan ta det lite lugnt i alla fall.
Kram
AC

Vardag och flärd sa...

Vännen, har du inte lovat dig själv att inte känna stress och press? Du ska orka ett tag till innan du är klar med utbildningen!
Så fin necessär, riktigt uppiggande lyxig!
Vi har inte heller någon snö, trots det tycker jag det är vackert i naturen.
Var varsam med dig själv, snart är det helg igen!
Kramar Eva

Ida sa...

Vilken underbart vacker necessär!!!
En sådan skulle jag kunna tänka mig!

Puss puss♥ och kärlek!

mamma lycklig sa...

God fortsättning till dig också. Just nu i skrivande stund tror jag att våren kom av sig, men vi som väntar på något gott väntar aldrig för länge.Det vore såååå roligt m ni kom till min lilla "snusbod" och förhoppningsvis kommer ni göra lite fina fynd.Ha det så gott och var rädd om dig. Kram kram Nettan

Vita små hjärtan sa...

God fortsättning Söta!
Ja de växer fort som attan de små, de blir fort stora!!! Visst är det skönt med lugnande helger utan stress! Men nu är det vardag igen. Själv har jag jobbat en hel del nu i mellandagarna med rea! Oj vad vi haft mycket att göra! Men nu har det lugnat sig!
Kram Agnetha