fredag 18 oktober 2013

Om den snövita fredagen

Arbetsplatsen...
...nyrensad och städad
Träsaker från barndomen
Skålen snidade jag som 11-åring
Cigarrlådan fick jag av mina morföräldrar och i den förvaras filmisar
Ett guldigt paket till en älskad dotter


Det har snöat, det har kommit så pass mycket att marken är alldeles vit. Och jag som egentligen älskar snö och vinter tänker att det är lite för tidigt för det här. Naturen har har ju precis skiftat färg och det känns som om det var alldeles nyligen som träden släppte sina blad. Det snövita och vintriga kan få vänta. I alla fall ett litet tag.

För att ta hand om mig den här snövita fredagen låter jag hemmet ljuda av vacker musik. Jag njuter av tonerna från det HÄR och det HÄR stycket och gläds samtidigt åt min nystädade arbetsplats. Dessutom är det världens bästa oktoberfredag, för idag fyller en älskad dotter år.

Innan jag tar helg ska jag återgå till att få mitt förkylningstjocka huvud att producera några rader text. Och så ska jag pussa lite på en genomförkyld Smula. Sedan bär det av till Ikea. Lite så, på ett ungefär, tänker jag mig den snövita fredagseftermiddagen.


Finaste fredagen 
till er!
KRAM

5 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Wow så flott du har det, här försöker jag att skapa ett något så där städat , vettigt ,utan stök hem....Jaa det går så där hyfsat. Men ha nu en trevlig fredag. Kram Anna

LyckligaPraliner sa...

Grattis på födelsedagen till dottern! Hoppas ni haft en fin kalasdag och Krya på er från förkylningen! Haha det verkar som att jag började kommentaren med att skriva det jag nog skulle avslutat med ist :)

Din arbetsplats är så fin. Blir lite avis på den. Önskar att jag också hade nära till Ikea. Men jag får vackert åka bil i 3,5 timmar innan jag är där. Fast vid närmare eftertanke är det nog lika bra det ;)

Nu ska jag känna efter om jag vill skriva nåt inlägg eller om jag ska hoppa över det.

Trevlig helg! Kram

Vardag och flärd sa...

Vännen, så fin träskål du gjort! Roligt att du sparat den och har den framme, trä är alltid vackert i inredningen. Ser också dina kopparfärgade ljusstakar, så fint!
När jag läste fick jag lära mig att lyssna på Mozart, det är fint för själen. Ditt andra musikval har jag lagt på min spellista, nytt för mig, tack för tipset!
Grattis till din dotter, krama om henne varmt!
Tror du ska ta en rejäl whiskey så förkylningen skräms iväg!
Hoppas du får en avkopplande och fin helg (utan snö), raraste du!
Kramar Eva

Vitt hus med svarta knutar sa...

Så fint du har gjort! Vilken söt ängel du har hänger där:-) Grattis till din dotter...undra vad som finns i det fina paketet? Ha en fin helg och var försiktig med din förkylning!
Kram,
Regina

Gjuterian sa...

Å boken är riktigt rolig läsning. Hoppas man är så där pigg och påhittig som gamling.

Kram från Helen