måndag 19 maj 2014

BubblorBilar. Ett av mannens stora intressen är bubblor så igår for vi på folkvagnsmarknad i Pålsboda. Där sken solen och luften var fylld av allehanda vår- och motorrelaterade dofter. Det var trivsamt!


Hoppas att ni har fått 
en fin start på
veckan!
KRAM
   

5 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Åhh Bubblor! Jag har alltid önskat mig en bubbla! En vacker dag ska jag ha en! Tycker om andra bubblor också men då handlar det om annat än fordon. Tänk luftbubblor i vattnet. Så fint.

Har haft en toppendag, som du såg :) Ikväll, just nu faktiskt, har jag hårtoning inkletad. Länge sedan jag färgade håret. Brukar alltid göra det på salong då jag också brukar göra illröda slingor. Helst skulle jag färga hela håret sprakande rött men jag låter bli. Snart sommar och då blir det röda rosa av solen. Snål också. Det kostar över tusen kronor att färga och klippa samtidigt på salong. Köpte med mig färgen hem och det räcker till två gånger. Bara 200 kr ist. Sitter inte lika bra men ändå. Om ca fem minuter är det dags att skölja ur...hmmm.. vi får se hur det blir... Ska bli mörkbrunt är tanken :))

Hoppas du också har haft en bra dag du hjärtans fina!

Kram

martinealison sa...

Bonjour ma chère Maria,

Un très joli billet... Il me ramène à la période de ma vie où j'ai eu ma "titine" c'est ainsi que je la nommais ma coccinelle VW.!
Je trouve regrettable qu'aujourd'hui on ne puisse pas avoir son petit vase dans la voiture pour y placer une fleur ou un petit bouquet ramassé lors d'une balade...
c'est tellement romantique !

Merci pour ces belles photos.

Gros bisous ♡

Vardag och flärd sa...

Nostalgi! En gång "i tidernas begynnelse" hade jag en bubbla, det var min första bil och den var vit.
Ha en fin vecka, rara Maria!
Kramar Eva

Rost och rädisor sa...

Här gillas det bubblor och gamla bilar! Särskilt är det mannens intresse men jag hakar på. Bryr mig inte så mycket om hur stora motorerna är eller tekniska lösningar men färg och form är ju kul. Nuförtiden ser nästan alla bilar lika dana ut och i lika dana tråkfärger. Annat var det förr och bubblorna sticker ut. Själv har jag en sommarbubbla i originalskick från 1958, en ägare före oss. Påminner mycket om den grå på en av dina bilder. Den är kul att köra på de krokiga småvägarna här hemomkring. Annars tycker jag polisbubblan är superläcker!

/Anette

Annas röda stol sa...

Ja jisses så fina!!