lördag 8 november 2014

Om snön som föll


Nostalgi - Marstrand 2010 - 

Jag kunde inte bestämma mig för om jag tyckte att det kändes bra eller inte när det snöade häromdagen. Nu är snön borta. Nu vet jag. Den hade gott kunnat få vara kvar. Snötäckta landskap reflekterar ljus. Och jag behöver ljus. Massor av ljus. Hösten är definitivt inte my cup of tea. Det är däremot lördagar. Älskar lördagar! 

Bilderna har, som tydligt framgår, ingenting med texten att göra!

Fin kväll till er!
KRAM

4 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Nej, jag vill inte ha snö och kyla än, vinter blir så lång då och jag älskar hösten. Ikväll är det 10 grader varmt här, det gillas. - Ja, jag vet, vi tycker olika.
Rara du, hoppas din lördag har varit bra och att söndagen blir riktigt fin med härlig långfrukost!
Kramar Eva

LyckligaPraliner sa...

Ja tänk om man skulle kunna styra över vädret. Men att vi ändå hade årstider. Då skulle jag välja lagom med snö för att åka skidor och för barnen att kunna leka. Inte nån meter snö eller två.. Och så skulle jag välja högst 5 minus och vindstilla, gärna sol lite då och då. Ta bort de där dagarna av snöstorm eller 30 minus.. För ljust vill jag ha. Inte regn, slask och mörkt. Naturen blir så fin med lite snö på. Och fåglarna lyser med sina vackra färger. Domherrarna ser ut som små röda bär. Hararna hoppar runt som vita bollar som plötsligt får världens längsta ben och rävarna har den yvigaste vackraste svansen och rimfrost i morrhåren. Jo, nog vill jag snö. Men bara lite.

Kram fina du ♥

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag är inte heller någon höstmänniska, inte heller någon vintermänniska om vintern är mörk, plaskig, moddig, råkall. Om jag ska fungera under vintern ska det vara en halvmeter pudersnö och tio grader kallt, blå himmel och vindstilla. Då är det vackert och ljust.
Kram,
Regina

Här är gudagott att vara ! sa...

Då är jag en "motvallskärring " !
- Jag gillar nämligen snö och kyla när det är vinter. Var så glad över det snötäcke vi fått och minusgraderna...Men nu har nästan allt töat bort, och fy så mörkt och trist det blev !
Hoppas nu att du fått njuta över helgen som snart är till ända !
Kram / Anneli