lördag 11 augusti 2012

Sparlåga

Vildvuxet i växthuset


Idag för vi en varsam tillvaro. Förutom en klippt gräsmatta (mannens bedrift) och lite trädgårdslek och studsmattehoppande (innebär lekande sötnosa) blir det inte mycket gjort. Barnens övernattande kompisar har åkt hem och kvällen tillbringas nu i soffan med glass och TV-tittande. Från varsin ände i soffan hörs snörvlande från febriga döttrar och själv halvligger jag i fåtöljen.


Som sagt, idag går det mesta på sparlåga... så vi kurerar oss och hoppas på att vara pigga till morgondagen. Egentligen skulle vi behöva rensa och företa oss med ett vildvuxet växthus och flertalet rabatter, men det får nog vänta ett par dagar eller så.


Fin fortsättning på helgen!
Kram
 ♥  

3 kommentarer:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Passa på att vila! Imorgon är en annan dag! Kram!!

Vardag och flärd sa...

Jag ä glad över allt som är vildvuxet, tänk om det inte växte nåt alls! Fint och välvårdat kan vi ha när livet är annorlunda utan jobb! Nu ska vi njuta av våra barn och barnbarn när vi är lediga, jag har Julia för mig själv en hel dag och en hel natt och en bit in på nästa dag också, det är det bästa jag vet.
Och jag måste berätta för dig som är så fin och sätter din familj så högt - jag fick veta att jag ska bli mormor också! Jag gråter av glädje, jag famlar runt och samtidigt oroas jag, tänk om något går fel! Men visst är det normalt att känna så?!
Njut av dina nära, de finaste minnena vi har är de enkla!
Kramar Eva

helen tilston sa...

Hello
You sound like an ideal family who live life fully with fun times, followed by rest.

Enjoy Sunday

Helen xx