söndag 4 december 2011

Att göra sådant som är avkopplande

Julkakor, kolakakor, kokoskakor och snabbhavrekakor


Här har söndagen varit makalöst trivsam... dels för att jag har varit fri att göra det jag vill, men också för att den har avlöpt i ett alldeles lagom tempo! :) Nu är några av julens småkakor färdiggräddade, adventsstakar och julstjärnor är på plats och årets mosskrans är färdigbunden och redo att hängas upp! :) Dagens sysslor har varit underbart avkopplande och jag har inte ägnat studierna en endaste sekund... "jublar inombords"! Det har med andra ord varit en väldigt bra söndag!!! :) 

Nytt för i år är förresten att jag bakade Underbara Claras pepparkakssmakande kolakakor, vilka både var lättbakade och ljuvligt goda! :) Gillar ni smaken av pepparkakor tycker jag absolut att ni ska testa, receptet hittar ni här!


Nu återstår soffhäng och allmän lathet! 
Jag hoppas att även ni har haft det himla fint och trivsamt!!!
 KRAMAR

5 kommentarer:

annika sa...

Såna dagar behöver vi fler av. Ser gott ut med kakorna. Ska kolla receptet för det låter gott.

Kram
annika

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej Vännen!
Oj vilket härligt kakfat:)
Nu blev jag faktiskt sugen på att baka själv! Har gått och tänkt på det i flera dagar nu men det har inte blivit av.
Så härligt att du fick en lugn och skön söndag - tillfälle till att ladda batterierna lite:)
Ha det riktigt gott
Stor Kram Annelie ♥ ♥

Anonym sa...

Mums säger jag.
Ha en fin kväll!
Kram Carina

mamma lycklig sa...

Det ser riktigt smaskigt ut. Här i Mellösa har det inte heller gått i många knop. Jag och dottern har avverkat två julmarknader på orten. Och ett besök på det söndagsöppna Jacobssons Möbler. Där fanns det en hel del som ville följa med hem, men jag fick bestämt säga nej. Det blev bara en vit lykta med en lite tomte som bor i den.Riktigt fin tycker i allafall jag.Önskar er en skön kommande vecka. Kram kram Nettan

Vardag och flärd sa...

Ser man på, nu har du ju gjort massor med julpyssel! Det är så himla trivsamt att njuta av härligt pyssel. Nu fortsätter vi att ha det gott!
Kram Eva