fredag 22 februari 2013

Om gårdagens trivsamma

Gårdagens första trivsamma syssla - mysfika hos Systrarna Ericsson

Bakelser och smoothies

Gårdagens andra trivsamma syssla...

...bestod i att beskåda och häpnas över makalösa kreationer

Annika och Smulan fascineras

Ett par av mina favoriter

Mästaren själv

Älskar!


Underbar, vacker, smakfull, rolig och fullkomligt fantastisk var gårdagen! Tidigt i ottan (om jag nu får överdriva lite) tog jag och Smulan tåget till min barndomsstad. Där mötte vi upp vår kära vän (och tillika min barndomsvän) Annika och tillsammans med henne vi fick en otroligt trivsam dag! 

Den första timmen ägnade vi oss åt att äta bakelser och dricka smoothies hos Systrarna Ericsson, ett av stadens mysiga konditorier. Därefter blev det ett besök på Västerås Konstmuseum och utställningen Fashion Stories med Lars Wallin. Många utropstecken på det!!! Har ni tid och lust, åk dit! Nästa helg avslutas utställningen och då kommer både Elsa Billgren och Lars himself att vara där. Inträdet är gratis, så pass på om ni är sugna.

Vidare åt vi en god lunch på Grekiska kolgrillsbaren och vi hann även med ett par butiker, däribland Tullhuset.

Nöjda och glada är vi över vår tripp! Tack snälla och käraste Annika för en underbar dag! Livsnödvändigt och makalöst trevligt kändes det. Och tack till er som vågar tycka till när jag berör sådant som jag känner kan vara lite känsligt att skriva om!


Finaste fredagen önskar jag er!
KRAM
  ♥   

5 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Vilken underbar dag!!! Jag blir faktiskt lite, nej mycket avundsjuk, fantastisk utställning!!! Det är ju så snyggt :) Ha en jätte bra kväll. Kram Anna Ps. Jag hade ändå inte orkat följt med dig, går på halvfart :)

Vardag och flärd sa...

Jag vill önska dig också en härlig helg, kanske blir den lika trivsam som utställningsdagen, måste ha varit en härlig upplevelse! Vill se dig i någon av dina favoriter, hihi! Du må tro jag har beundrat många fantastiska kreationer för stora och små, vi ska ju ha bröllop här den 1 juni. Jag har köpt klänningen till lilla Julia, hoppas hon nu vågar vara brudnäbb åt sina föräldrar.
Betr kommentaren - det kändes nog som jag kunde vänta ett påhopp men det var otroligt starkt av din vän och dig och då vill jag visa att jag står på er sida.
Som sagt - ha en härlig helg, du starka och rara!
Kramar Eva

Gjuterian sa...

Tittar in och önskar en trevlig helg!

Kram från Helen

Åke och Tanterna sa...

Hej hjärtat...

Det ser ut att ha varit en fantastisk dag med MASSOR av gott att äta och MASSOR av vackra saker att titta på.

Må gott och ha en härlig lördag.

*KRAMAR om`na*

Sirpa sa...

Hej! Låter verkligen att du hade helt underbar dag! Fina bilder du bjuder! önskar dig en skön lördag kväll!
Kram Sirpa