söndag 20 november 2011

Gårdagens inköp...

Jag var "tvungen" att provtända gårdagens inköp


...blev en julstjärneslinga från watt & VEKE! Denna raring hittade jag under lördagens lilla road trip som familjen gjorde tillsammans med Ida och Doris! :)

Lite småtrist att fixa i ordning var den emellertid, trasig på ett par ställen och med snören som näst intill var för korta för att kunna binda ihop varje enskild stjärna... men galet söt är den! Jag gillar ju billigt och prisvärt... att fynda och få mycket för pengarna! Nu fick jag lite papper med stansade hål, på tok för lite snöre, en ljusslinga (som man lika gärna kan köpa för billiga pengar på IKEA), och "allt" detta för alldeles för dyra pengar... men som sagt, söt är den och troligtvis blir det årets enda nyförvärv då det gäller advent- och julsaker! ;)

I övrigt har helgen varit perfekt... vi har sovit länge på mornarna, tagit promenader i solskenet och vi har just inte varit särskilt produktiva eller duktiga i några andra avseenden! Men fint har vi haft det!



Hoppas att ni har haft det trivsamt  
och precis så underbart som ni önskar!
Kram

3 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Riktigt fin och stämningsfull bild! Du är en mästare med kameran!
Kram Agnetha

Anonym sa...

Ja billigt kan kännas bättre.
Fin ljusslinga vännen och stämningsfull bild.

Önskar dig en bra söndagkväll.
Kram Carina

Härligt hemma sa...

Superfin!! Men visst, billigt är ju bra, men ska man lägga lite extra slantar så vill man ju att det ska märkas på kvalitén. Visst är det härligt med när man får till en riktigt avkopplande helg!!
Många kramar till dig!!
Madeleine