torsdag 28 augusti 2014

I det som är

Pappersrobot - Tekniska museet -
Liten vit vas - DesignTorget -
Tejp med kattmönster/pilar - Lagerhaus -
Poster - Fotografiska -

I somras när vi var i Göteborg hittade jag den sötaste lilla vasen. Den flyttar numera runt här hemma och just nu står den på hyllan i arbetsrummet. Där står även den lilla rosa pappersroboten som jag och Dollan pysslade ihop i söndags. För övrigt händer det inte så mycket på inredningsfronten och kreativiteten ligger mest och lurar som en svåråtkomlig lusta.

Idag känns hösten. Den ligger i luften och blir som mest påtaglig genom de friska och kyliga andetagen. Att andas höstluft känns visserligen fint men egentligen tänker jag att hösten kan få dröja. Jag har inte bråttom, vill inte skynda in i årstidsväxlingar och murriga färgskiftningar. Jag förstår inte det här med att ligga steget före. Att vilja ha höst när det fortfarande är sommar, att köpa vinterkläder i augusti och att julpynta i november. Varför är det så svårt att vila i det som är? Jag får ångest av att tiden går så fort. Jag hinner inte med.   

Ta hand om er!
KRAM
  

1 kommentar:

LyckligaPraliner sa...

Vasen är väldigt fin :) Ja du har rätt. Men vi har beställt varmare jackor redan, inte vinterjackor, för annars är risken stor att vi blir utan.. Inte lätt att bo där det inget knappt finns att välja på och barnkläder inget förutom på sportaffären.. Och kylan kommer snabbt här. Vi har inte sommar längre. Men jag tycker att det går för snabbt. Jag är inte klar ännu med våra utedagar i solen..

Kram!