söndag 2 oktober 2011

Idag...

Dorisen visste precis vad och med vem hon ville spela spel


...blev vi bjudna hem  att få leka och fika hos Dorisen!!! Morfar och lilla Sötnosan spelade "Råttfällan"... eller snarare "Prinsessfällan" och det blev både bus och "jag-gömmer-mig-i-förvaringsboxen-lekar""!!!  :)Älskar dessa koppar, de är så fina!


Ida hade bakat en supergod bananpaj som det bjöds på och vi drack cappuccino ur hennes "loppiskoppar" som hon fyndade i Karlskrona i somras! Mysipysfaktorn var i topp och det var så himla trivsamt!!!


Doris gosar ner sig i sängen med en bok...


Att älska böcker... Att ha fri tillgång till litteraturen, visst är väl det härligt?!!! Tänk er ett liv utan böcker, eller föreställ er att ni förlora förmågan att förstå de skrivna ordens innebörd... Jag vet hur frustrerande det kan vara! Min mamma var en riktig bokmal, som älskade böcker och som alltid läste, tills dess att hon drabbades av en stroke och inte längre kunde tala eller tyda en text..."PÅ PÅ" MAMMA!

I morgon är det måndag och ny vecka... Men i kväll låtsas vi som annat och fortsätter att mysa med film och popcorn!!! Jag hoppas att ni har det fint och trivsamt!!!

Kram

6 kommentarer:

annika sa...

Barns fascination för böcker är underbart att se. Så mysigt hon har det där med sin bok. Håller med om att kopparna är snygga.

Kram
annika

Vardag och flärd sa...

Hoppas feberbarnen är friska nu!
Böcker är så viktiga och så underbara att bläddra i när det finns bilder! Särskilt viktiga för barn!
Kram Eva

helen tilston sa...

You are right when you speak of the importance of books. I love to read - presently reading Let the Great World Spin by Colum McCann. So I will say bye and get back to my reading!
Helen xx

mamma lycklig sa...

Tänk vilken myssöndag ni fick. Hoppas att lilltjejen känner sig piggare. Jag tror att alla barn tycker om böcker. Visst är det mysigt att läsa tillsammans med barnen.Min söndag har bestått att tomtar och åter tomtar. Det skall ju börjas i tid om man skall hinna färdigt. Nu är det bara 8 veckor kvar till 1:a advent.
Hoppas att ni får en skön vecka, kanske vi syns i butiken.
Kram kram Nettan

Stina sa...

Väldigt mysigt.:-) Kram Stina

Vita små hjärtan sa...

Åååå vad mysigt!!! Å hon är så himla söt!!! Så mysigt ni har haft det!!! Här hos dig vilar lugn och harmoni!
Kram Agnetha